Стало відомо, що син Трампа зустрічався з прихильниками співпраці з Росією

Стало відомо, що син Трампа зустрічався з прихильниками співпраці з Росією

Фото: Reuters

В ході переговорів обговорювалося питання про важливість співпраці з Москвою на Близькому Сході.

Старший син обраного президента США Дональд Трамп-молодший у жовтні зустрівся в Парижі з дипломатами, політиками і бізнесменами, які виступають за співпрацю з Росією з метою врегулювання конфлікту в Сирії.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Переговори, які відбулися 11 жовтня в паризькому готелі "Ріц", були організовані Центром політичних та зовнішніх відносин Франції. У зустрічі брала участь уродженка Сирії Ранда Кассіс, яка є лідером однієї з груп сирійської опозиції, яка виступає за співпрацю з Росією і діалог з президентом САР Башаром Асадом.

За словами самої Кассіс, в ході переговорів вона поставила перед Трампом-молодшим питання про важливість співпраці з Москвою на Близькому Сході. "Без Росії неможливо знайти якесь рішення по Сирії", — сказала вона. За її словами, після перемоги на виборах у США Дональда Трампа у сирійської опозиції з'явилася надія на прогрес у політичному процесі.

Раніше в Кремлі розповіли, що Путін провів телефонні переговори з новообраним президентом США Дональдом Трампом, під час якої російський лідер знову привітав з перемогою республіканців. Серед тем, які обговорили боку — відносини Росії і США та врегулювання конфлікту в Сирії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація