Столярову під наглядом СБУ випроводили із України

Столярову під наглядом СБУ випроводили із України

Столярову під наглядом СБУ випроводили із України

Журналістці заборонили в'їзд до країни на 5 років.

Скандальна російська журналістка Марія Столярова отримала "квиток в один бік" та під наглядом співробітників Служби безпеки України залишила територію держави.

Про це у Facebook повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

Перед цим співробітники СБУ провели слідчі дії зі Столяровою. Їх цікавили нецензурні виловлювання росіянки під час сюжету про Героїв Небесної Сотні. Також у них були питання щодо її перебування на тимчасово окупованих територіях у 2014 році та щодо її ймовірної участі у терористичних організаціях "ДНР/ЛНР".

"Здійснюється системний аналіз та вивчення її дописів у соціальних мережах, що можуть містити ознаки антиукраїнської пропаганди. У подальшому будуть надана відповідна оцінка", - йдеться у дописі речниці СБУ.

Вона наголосила, що СБУ було прийнято рішення – скоротити термін перебування на території України громадянки РФ за вчинення дій, що завдають шкоди інтересам України.

Також їй заборонено в'їзд до України протягом п'яти років.

Раніше у Мережі з'явилось відео, як шеф-редактор телеканалу "Інтер" і громадянка Росії Марія Столярова в прямому ефірі жорстоко образила Небесну Сотню. Під час прямого ефіру з Майдану Незалежності журналіст телеканалу спілкувалася з родичами загиблих в лютому 2014 року активістів. Голос за кадром, який належить Столяровій, перервав трансляцію зі словами "Нумо, давайте закінчуйте цю х*йню".

Пізніше вона пояснила нецензурну лексику технічним браком. Всі ці слова нібито були звернені до її асистента.

Російська журналістка Марія Столярова отримала "квиток в один бік" та під наглядом співробітників Служби безпеки України...

Posted by Гітлянська Олена on Wednesday, February 24, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація