Суд над Корбаном перенесли на 23 грудня

Суд над Корбаном перенесли на 23 грудня

Суд перенесли на 23 грудня. / Фото: УНІАН

Лідера УКРОПу госпіталізували під час засідання. 

Судове засідання у справі лідера УКРОПу Геннадія Корбана перенесли на 12 годину 23 грудня 2015 року.

Як повідомляє прес-служба партії, перед цим суддя повідомив, що засідання не може продовжуватися без участі підозрюваного, якого госпіталізували просто із приміщення суду.

Водночас адвокат Оксана Томчук заявила клопотання про зняття з Корбана електронного засобу контролю, щоб можна було провести повноцінне обстеження та встановити діагноз. Однак воно не було розглянуте.

Нагадаємо,  18 грудня у Печерському суді Києва розглядалося клопотання захисту Геннадія Корбана про зміну йому запобіжного заходу. Термін домашнього арешту спливає 31 грудня цього року. 

Корбан перебував у Жовтневому районному суді Дніпропетровська, звідки включався у режимі відеоконференції в засідання Печерського суду Києва.

Під час судового засідання у Корбана підвищився тиск, йому зробили кардіограму. Лікар швидкої допомоги Бутерін Олександр заявив, що з такими змінами, які є на кардіограмі, пацієнтів госпіталізують.

За словами захисника Корбана, Оксани Томчук, її підзахисний перебував у передінфарктному стані. Її слова підтвердив також лікар. До 23 грудня лідер УКРОПу перебуватиме у стаціонарі. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація