Суд переніс розгляд клопотання адвокатів Корбана на кінець року

Суд переніс розгляд клопотання адвокатів Корбана на кінець року

Фото: УНІАН

Засідання неможливо ухвалити без присутності самого політика. 

Печерський районний суд Києва переніс засідання щодо обрання запобіжного заходу лідеру партії УКРОП Геннадію Корбану на 29 грудня цього року.

"Корбан перебуває на лікуванні в умовах домашнього стаціонару, а проводити засідання без нього неможливо процесуально", - написала на своїй сторінці у Facebook прес-секретар УКРОПу Євгенія Кравчук.

Нагадаємо, 18 грудня у Печерському суді Києва розглядалося клопотання захисту Геннадія Корбана про зміну йому запобіжного заходу. Термін домашнього арешту спливає 31 грудня цього року. 

Корбан перебував у Жовтневому районному суді Дніпропетровська, звідки включався у режимі відеоконференції в засідання Печерського суду Києва.

Під час судового засідання у Корбана підвищився тиск, йому зробили кардіограму. Лікар швидкої допомоги Олександр Бутерін заявив, що з такими змінами, які є на кардіограмі, пацієнтів госпіталізують.

За словами захисника Корбана, Оксани Томчук, її підзахисний перебував у передінфарктному стані. Її слова підтвердив також лікар. До 23 грудня лідер УКРОПу перебуватиме у стаціонарі.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація