Звільненого за корупцію главу Південно-Західної залізниці Кривопішина поновили на посаді

Звільненого за корупцію главу Південно-Західної залізниці Кривопішина поновили на посаді

Фото: УНІАН

Суд також зобов'язав залізницю виплатити Кривопішину понад 400 тисяч гривень.

У п'ятницю Шевченківський районний суд Києва поновив на посаді колишнього керівника Південно-західної залізниці Олексія Кривопішина, якого уряд звільнив ще минулої весни.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналіст програми "Наші гроші" Аліна Стрижак. Вона також додала, що суд зобов'язав залізницю виплатити Кривопішину понад 400 тисяч гривень.

За словами Стрижак, представники Кабміну, Міністерство інфраструктури, "Укрзалізниці" і Південно-західної залізниці були погано підготовлені до судового засідання, через що "суддя рвала їх як тузик тряпку".

Воднчоас за словами журналістки, юрист Кривопішина був добре підготований. Вона додала, що захисниця чиновника, суддя і навіть "Укрзалізниця" намагалися вигнати з зали журналістів, хоча закон дозволяє їм перебувати на відкритому засіданні.

"По суті було ясно від самого початку, що все вже вирішено. Тому суд і тривав 7,5 годин – очевидно, сподівалися, що наша знімальна група піде", – додала Стрижак.

Нагадаємо, 4 березня 2015 року уряд відсторонив Кривопішина від виконання посадових обов'язків керівника Південно-Західної залізниці із проханням порушити проти нього кримінальну справу. За словами Арсенія Яценюка, чиновник державним коштом спорудив розважальний комплекс.

Повʼязані теми:

Наступна публікація