Суд щодо "радикала" Мосійчука перенесли

Його відпустили з інституту Шалімова до 18.00

Сьогодні, 25 січня, Печерський районний суд Києва оголосив перерву у розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу депутату від "Радикальної партії" Ігорю Мосійчуку на 26 лютого.

Таке рішення оголосила суддя Катерина Москалець, передає "Українська правда".

Судове засідання перервали через те, що згідно з документом з інституту Шалімова, Мосійчука відпустили з медичного закладу до 18:00.

"Зважаючи на графік суду, суд оголошує перерву до 26.02.2016 на 14.00", - заявила суддя.

Адвокати політика заявили, що Генеральна прокуратура не може займатися досудовим розслідуванням у цій справі, бо такі повноваження має Національне антикорупційне бюро.

Своєю чергою, Мосійчук, якого підозрюють у корупції, заявив журналістам, що у нього є "беззаперечні факти своєї невинуватості".

Нагадаємо, Вищий адміністративний суд України визнав незаконною постанову Верховної Ради про згоду на притягнення до кримінальної відповідальності та арешт народного депутата від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Ігоря Мосійчука.

17 вересня Верховна Рада за поданням Генпрокуратури дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Мосійчукаякого ГПУ підозрює в отриманні хабара.

15 листопада Печерський районний суд Києва звільнив з-під варти народного депутата Ігора Мосійчука.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація