Суд щодо відставки мера Черкас затримується через київського адвоката

Суд щодо відставки мера Черкас затримується через київського адвоката

У Черкасах затримується суд у справі про звільнення Одарича

Федур не встиг ознайомитися з матеріалами справи, наполягають у мерії.

Суд Черкас сьогодні був в облозі пікетувальників. Там мало відбутися перше засідання у справі мера проти міськради, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Сергій Одарич опротестовує рішення міських депутатів, які проголосували за його відставку.

Під судом ще до засідання зібралися прихильники і противники мера. Одні скандували лозунги на підтримку Одарича і проти губернатора Сергія Тулуба. В іншому таборі, під прапорами Компартії і "Батьківщини", заклики проти регіонала Тулуба не підтримали.

У самій залі суду був лише міський голова та його представники. А також делегація від посольства США – дипломати стежать за конфліктом у черкаській владі.

Представники міськради на засідання не з'явилися. Вони попросили відкласти суд на тиждень, бо їхній адвокат не встиг ознайомитися з матеріалами.

"Опоненти найняли відомого київського адвоката, ми теж прийняли рішення залучити відомого київського адвоката Федура. Федур не встиг фізично ознайомитися з матеріалами справи та вчасно прибути на засідання", - пояснив заступник міського голови Черкас Павло Карась.

Читайте також: Приватні охоронці затулили перед Одаричем двері кабінету мера Черкас

Фігурант скандальної справи в такі пояснення не вірить.

"Аналогічна ситуація бал в в Луганську, Львові. Сьогодні – Чернівці. Коли міські голови звільняються, а судові процеси затягуються до наступних вибрів", - пояснив Одарич.

Черкаський суд сьогодні "полонили" пікетувальники

Черкаський суд сьогодні "полонили" пікетувальники

Повʼязані теми:

Наступна публікація