Суд відпустив Іващенка

Суд відпустив Іващенка

Іващенка звільнили з-під варти / Фото: bagnet.org

Колишній т.в.о. міністра оборони Валерій Іващенко звільнений від відбування основного покарання з випробувальним терміном на один рік.

14 серпня колегія суддів Апеляційного суду Києва звільнила колишнього т.в.о. міністра оборони Валерія Іващенка від відбування основного покарання.

Таке визначення колегія суддів Апеляційного суду Києва оголосила після розгляду апеляції Іващенка на вирок Печерського райсуду, яким він був засуджений до 5 років позбавлення волі.

"Звільнити Іващенко від відбування основного покарання з випробувальним терміном на один рік", - сказала головуюча суддя Ольга Юрдига, оголошуючи рішення суду після розгляду апеляції.

Як повідомлялося, головним управлінням військових прокуратур Генеральної прокуратури 20 серпня 2010 року було порушено кримінальну справу проти Іващенка. Стосовно нього було обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Іващенко та арбітражний керуючий державного підприємства Міноборони "Феодосійський судномеханічний завод" звинувачуються у службових зловживаннях і пособництві у незаконному відчуженні майна під час санації заводу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація