Суддя Чаус дав дозвіл на госпіталізацію Корбана

Суддя Чаус дав дозвіл на госпіталізацію Корбана

Стан Корбана погіршився / Фото: Прес-служба партії "Укроп"

Медикам заважають вивести політика із судової зали. 

Під час засідання Дніпровського суду суддя дозволив відвезти лідера політради партії УКРОП Геннадій Корбана на стаціонарне лікування до медичного закладу.

"Треба  стаціонар, то на стаціонар", - сказал Микола Чайс та вийшов із зали.

Своєю чергою, прокурор почав заважати медикам.

Адвокат політика Оксана Томчук заявила, що її підзахисний відмовляється від усіх медичних послуг у клініці Амосова та готовий їхати до будь-якої іншої лікарні. 

У неділю, 27 листопада, Дніпровський суд міста Києва, який продовжив розгляд клопотання прокурора щодо зміни запобіжного заходу лідеру партії УКРОП Геннадію Корбану із домашнього арешту на утримання під вартою, постановив доставити політика до суду на 15:00. Його привезли до зали засідання близько 16 години. 

31 жовтня у Дніпропетровську СБУ затримала лідера "УКРОПу" Геннадія Корбана. Крім того, правоохоронці провели обшуки в офісах партії і помешканнях членів політсили, в тому числі і її лідера.

СБУ та ГПУ у спільній заяві повідомили, що "вивчають причетність Корбана до керівництва організованою злочинною організацією". Нібито СБУ викрила розтрати грошей благочинного фонду, який збирав допомогу для бійців АТО. І це СБУ називає лише одним з епізодів обвинувачення. 

6 листопада Печерський суд обрав для Корбана запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці цілодобово - до 31 грудня 2015 року. Генпрокуратура оскаржила його, а 17 листопада апеляційний суд переніс засідання щодо запобіжного заходу лідеру "УКРОПу" на 1 грудня.  Корбана залишили під домашнім арештом до кінця року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація