Свободівці і самооборонівці не можуть поділити "Межигірʼя"

Свободівці і самооборонівці не можуть поділити "Межигірʼя"

Свободівці хочуть зробити в Межигірʼї полігон

В "Межигірʼї" знаходяться люди, які не брали участь в революції, - переконують свободівці. 

Поки на Сході України триває війна, київські революціонери думають, як забрати один у одного шмат "пирога"- "Межигірʼя", - йдеться в сюжеті програми "Гроші".

Революціонери не можуть поділити "Хонку": другий день поспіль молодики у камуфляжі заявляють свої права на колишню резиденцію Януковича. У молодиків - білі повʼязки на руках. Їх наявність пояснюють здачею крові і розтягнутими мʼязами. Такі ж білі повʼязки виявилися на дужих хлопцях, які ховалися на заправці. Себе вони називали учасниками революції та активістами партії "Свобода".

Виявляється, що свободівцям душа болить за розграбовану резиденцію Януковича. Мовляв, в "Межигірʼї" знаходяться люди, які не брали участь у революції, а під час їхнього перебування зник золотий батон Януковича і інші цінні речі.

Відновлювати справедливість приїхав автобус воєнізованих молодиків. Ще одна група молодиків теж приїхала із білими повʼзяками на руках. Кажуть, що прийшли на пікнік, щоправда, із зброєю. Свободівці переконують, що слідкують за тим, щоб в "Межигірʼї" не було агресії. А ще кажуть, що у "Межигірʼї" свободівці хочуть зробити полігон, аби тренуватися і далі йти на фронт.

Тим часом, межигірʼївська самооборона віддавати головний музей корупції нікому не збираються.

Нагадаємо, що раніше представникам ГПУ не дали описати майно в колишній резиденції Януковича

Свободівці, МЗС та Прокуратура не можуть поділити Межигір’я

Свободівці, МЗС та Прокуратура не можуть поділити Межигір’я

Повʼязані теми:

Наступна публікація