Тепер чекайте: убивство "Мотороли" Захарченко назвав оголошенням війни

Тепер чекайте: убивство "Мотороли" Захарченко назвав оголошенням війни

Фото: Getty Images

Голова "ДНР" заявив, що Порошенко порушив перемир'я.

Смерть одного з ватажків угруповання "ДНР" Арсена Павлова по кличці "Моторола" означає, що президент України Петро Порошенко порушив перемир'я і оголосив війну.

Про це заявив лідер терористичної "ДНР" Олександр Захарченко, - пише РИА Новости.

"Я так розумію, Петро Порошенко порушив перемир'я і оголосив нам війну", — зазначив Захарченко.

"Тепер чекайте", — додав він.

Також Захарченко заявив, що тривають оперативно-слідчі дії для встановлення того, "хто замовив  і того, хто виконав це вбивство". 

"Ми, до речі, це вже знаємо (замовника - ред)", - запевнив Захарченко. 

Він звернувся до українських військових, СБУ та Головного управління розвідки Міноборони, що усі представники силових відомств, які діють на окупованій території та їхні родини, віднині перебувають "поза законом".

"Не лише тут, а й у Житомирі, Харкові, Дніпрі, Києві... Коли ми прийдемо до вас додому, ніякої милості до вас не буде. ... Ця смерть для нас - не просто виклик, а виклик усій "республіці". Ходіть тепер і бійтеся", - заявив ватажок бойовиків. 

Нагадаємо, одного з ватажків бойовиків "ДНР" Арсена Павлова по кличці "Моторола" вбили ввечері 16 жовтня. За попередньою інформацією, його підірвали в ліфті будинку, в якому він проживав. В угрупованні "ДНР" у вбивстві Павлова звинуватили "українську диверсійно-розвідувальну групу".

"Моторола" був одним із найжорстокіших бойовиків "ДНР". Зокрема, він розстріляв полоненого українського військового Ігоря Брановицького. Сам "Моторола" зізнався у вбивстві 15 полонених військовослужбовців Збройних сил України. В Україні він був оголошений в розшук.

Повʼязані теми:

Наступна публікація