Тимошенко озвучила вимоги щодо коаліції

Тимошенко озвучила вимоги щодо коаліції

У "Батьківщині" хочуть докорінно змінити ситуацію в уряді.

Сьогодні, 29 березня, народний депутат, лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що їхня фракція готова увійти в коаліцію тільки за умови прийняття ряду законопроектів.

"Ми поставили умову – спочатку приймаються певні законопроекти, які названі нами. Ці законопроекти внесені у Верховну Раду, більшість з них пройшли комітети, і якщо є добра воля змінювати стратегію соціально-економічного розвитку, - нам треба голосувати. А нам кажуть – спочатку увійдіть в коаліцію, а потім подивимося, що будемо робити", - сказала Тимошенко.

"Ми готові увійти в коаліцію, якщо докорінно зміниться ситуація в уряді, в парламенті по відношенню до людей, до середнього класу, малого і середнього бізнесу, пенсіонерам, чорнобильцям, інвалідам, до всієї країни", - зазначила лідер "Батьківщини".

Нагадаємо, в останні тижні йдуть активні переговори щодо нового поділу влади і призначення на ключові посади. Сильно хитається крісло під прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

16 лютого парламент не зміг відправити у відставку Кабмін на чолі з Арсенієм Яценюком. "За" проголосували 194 народних обранці.

12-й позачерговий з'їзд партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" рекомендував фракції "БПП" підтримати кандидатуру чинного спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра України.

Як відомо, деякі представники БПП заявили, що кандидатуру Гройсмана на засіданні фракції не погоджували.

Міністр фінансів Наталія Яресько також висунула свою кандидатуру на посаду глави Кабміну. Вона заявила, що має намір зібрати уряд технократів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація