Тимошенко "перевела стрілки" на владу, яка організувала проти себе проплачений протест

Тимошенко "перевела стрілки" на владу, яка організувала проти себе проплачений протест

Фото: УНІАН

Вчора, 15 листопада, у столиці відбулися акції протесту під НБУ та Радою.

Голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко стверджує, що у вівторок, 15 листопада, влада вивела спеціальних людей на мітинги під НБУ та Верховну Раду.

Про це вона заявила в кулуарах Верховної Ради, передає "Українська правда".

"Я хочу просто спростувати весь той бруд, всі образи, які на адресу "Батьківщини" і в мій бік звучали в інформаційному просторі. Хочу повідомити суспільству, що вчора влада підготувала спеціальні групи людей, які були задіяні і запущені під Національний банк, під Верховну раду, які в ЗМІ говорили, що вони прийшли за гроші", – сказала вона.

Тимошенко стверджує, що у вівторок, 15 листопада, на мітинги виходили справжні вкладники банків.

"Скажіть, будь ласка, якщо б люди вийшли за гроші, підписував би президент в своєму кабінеті в такому прискореному режимі законопроект про задоволення вимог вкладників банку "Михайлівський"? Ніколи, якби там були проплачені люди", – сказала вона.

Тимошенко назвала прийняття законопроекту щодо виплат коштів вкладників банків перемогою людей.

"Вчора вийшли всі, хто ошукані банками і добилися певних кроків назустріч. Сьогодні вже очевидно, де програма "Шатун". Де ці шатуни? Все це було фейком влади", – додала вона.

Нагадаємо, на вчорашні мітинги у центрі Києва зібралися переважно пенсіонери та молодь. На запитання кореспондента щодо мети акції реагували агресивно, а деякі не знали, навіщо прийшли. Переважно люди заявляли, що хочуть повернути гроші, однак не називали банк, у якому нібито мали депозит. Також частина заявила, що вимагає відставки глави НБУ Валерії Гонтаревої. 

У центрі Києва посилені заходи безпеки триватимуть до 22 листопада

У центрі Києва посилені заходи безпеки триватимуть до 22 листопада

Повʼязані теми:

Наступна публікація