Тимошенко у колонії можуть зробити бригадиром

Тимошенко у колонії можуть зробити бригадиром

Тимошенко сидить з жінкою, яку також звати Юлія / Фото: tymoshenko.ua

Екс-прем'єр поводить себе ввічливо, але постійно пише заяви і скарги  

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко у виправній колонії живе за місцевим розпорядком – прокидається о шостій ранку, і лягає спати після відбою о десятій вечора.

Про це журналу "Esquire" розповіла співробітниця Качанівської виправної колонії №54, у якій відбуває ув'язнення екс-прем'єр.

"На ранкову перекличку її не виводять. В окремому дворику для прогулянок вона також не гуляє, посилаючись на те, що важко ходити", - розповіла працівниця колонії.

Вона також сказала, що співкамерницю для Тимошенко спеціально підбирали таку, щоб вона була "по першій ходці" і "економічна". "Звати її також Юля. Нормальна молода баба. Вона колишня банківська працівниця, закрили її за 190-ю статтею КК (шахрайство). Не з вбивцею ж Тимошенко селити", - розповіла жінка.

"Треба віддали Юлі належне: поводить вона себе ввічливо, не кричить і не грубить. Все, що їй не подобається, вона фіксує письмово – пише заяви і скарги", - поділилась працівниця колонії.

За її словами, Тимошенко навряд чи примусять працювати на виробництві у колонії. "Жінкам з освітою і гарними лідерськими якостями можуть запропонувати роботу днювальних або бригадирів", - зазначила жінка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація