Тимошенко відпустять на лікування до Німеччини, якщо вона забуде про політику - ЗМІ

Тимошенко відпустять на лікування до Німеччини, якщо вона забуде про політику - ЗМІ

Тимошенко можуть відправити лікуватися в Німеччину / Фото: УНІАН

В останній місяць активізувалися кулуарні переговори про можливість виїзду Тимошенко на лікування за межі України.

Учасники переговорів про можливий виїзд екс-прем'єра Юлії Тимошенко на лікування за кордон - і влада, і опозиція, і Захід - категорично відмовляються їх коментувати, а часто зовсім заперечують факт їхнього проведення.

Але, як стверджує журнал "Фокус", багатосторонні переговори про виїзд Тимошенко на лікування ведуться вже протягом багатьох місяців, і особливо активно - в останні місяць-півтора.

Каменем спотикання переговорів стала вимога української сторони гарантувати припинення Тимошенко будь-якої політичної діяльності після від'їзду, зазначає видання. Але як це може бути реалізовано, крім учасників процесу не знає ніхто.

Швидше за все, передбачає журнал, Тимошенко після курсу лікування залишиться в Німеччині в якості політичного біженця і таким чином перетвориться у політв'язня №1 і політемігранта №1 з правом вільного пересування і комунікації.

Нагадаємо, 5 серпня минуло 2 роки з моменту арешту Юлії Тимошенко. Політологи тим часом впевнені, що екс-прем'єр вже ніколи не зможе повернути собі колишню популярність.

Повʼязані теми:

Наступна публікація