Тимошенко знову "відчула" у своїй палаті радіацію

Тимошенко знову "відчула" у своїй палаті радіацію

Тимошенко заявила про підвищений радіаційний фон в лікарні / Фото: Євген Малолєтка/ТСН.ua

Колишня прем'єр-міністр знову заявила про підвищеий радіаційний фон в лікарні.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко в черговий раз вимагає перевірити її палату на рівень радіації. Про це повідомили в прес-службі Державної пенітенціарної служби України.

"Подібні твердження від засудженої є повним абсурдом, оскільки радіаційний фон в приміщеннях лікарні, по-перше, неодноразово перевірявся, по-друге, ЦКБ - це медичний заклад, в якому постійно на стаціонарному лікуванні, крім засудженої Ю.Тимошенко, знаходяться ще сотні людей, і перевірки не тільки радіаційного фону, але і інші (санітарно-епідеміологічні) здійснюються тут постійно", - йдеться в повідомленні ДПтС.

Як стверджують пенітенціарії, перевірку радіаційного фону в лікарні, де перебуває Тимошенко, здійснять найближчим часом.


"Зважаючи на специфічність поведінки засудженої, яка неодноразово робила провокаційні заяви типу вимоги перевірити її косметику на вміст миш'яку, керівництвом Качанівської колонії спільно з керівництвом лікарні прийнято рішення про організацію позапланової перевірки радіаційного фону в медичному закладі", - повідомили в ДПтС.

У Державній пенітенціарній службі заяву Тимошенко розцінили як провокацію.

Нагадаємо, у січні керівництво Качанівської колонії дозволило передати Юлії Тимошенко дозиметр для вимірювання радіаційного фону.

Повʼязані теми:

Наступна публікація