Трамп назвав Клінтон "світовою брехухою"

Трамп назвав Клінтон "світовою брехухою"

Фото: Reuters

Клінтон "довела до досконалості політику особистої наживи і злодійства", - заявив мільярдер.

Претендент на пост президента США від республіканців Дональд Трамп назвав свого конкурента, демократа Гілларі Клінтон "брехухою світового масштабу".

Про це пише Reuters.

"Гілларі Клінтон, можливо, є найбільш корумпованою особою, яка коли-небудь претендувала на пост президента Сполучених Штатів", — заявив Трамп.

За його словами, Клінтон "довела до досконалості політику особистої наживи і злодійства", заявив мільярдер.

Трамп також звинуватив свою суперницю у допомозі деспотичним режимам в обмін на хабарі і заявив, що за два роки керівництва Держдепартаментом Клінтон заробила 21,6 мільйона доларів.

Трампа вважає, що очолюючи Держдеп, вона чинила невдалі політичні рішення і не змогла стримати зростання сили "Ісламської держави", а також домогтися посилення санкцій проти Ірану і уникнути хаосу в Лівії. "Її рішення сіють смерть, руйнування і тероризм скрізь, куди вона дісталася", —резюмував політик.

Поки Гілларі Клінтон не відповіла на слова Трампа, але, виступаючи в Північній Кароліні, вона заявила в черговий раз, що у мільярдера Трампа немає чіткого плану і рішень щодо подолання економічних проблем у США. За словами Клінтон, неправильні рішення можуть призвести країну до економічного краху.

Дональд Трамп раніше відреагував на виступ суперниці в соцмережах. В одному зі своїх твітів він назвав себе "королем боргу" і запевнив, що його бізнес-досвід допоможе скоротити зовнішній борг США.

З наближенням дати виборів президента США, які призначені на 8 листопада, риторика суперників стає все жорсткішою.

Мільярдер Дональд Трамп забезпечив собі висунення кандидатом в президенти США від Республіканської партії.

Йому вдалося заручитися підтримкою 1238 виборців — це на один голос більше, ніж потрібно для гарантованого висунення. Партійний з'їзд пройде з 18 по 21 липня в Клівленді (штат Огайо).

Хілларі Клінтон від демократів та республіканець Дональд Трамп стали кандидатами в президенти

Хілларі Клінтон від демократів та республіканець Дональд Трамп стали кандидатами в президенти

Повʼязані теми:

Наступна публікація