Трамп не виключає пом'якшення санкцій проти РФ після скорочення Москвою ядерної зброї

Трамп не виключає пом'якшення санкцій проти РФ після скорочення Москвою ядерної зброї

Фото: Reuters

Раніше Трамп озвучив інші умови зняття антиросійських санкцій.

Обраний президент США Дональд Трамп виступає за укладення ядерної угоди з Росією в рамках переговорів про пом'якшення санкцій Заходу щодо Москви.

Про це пише Times і Bild.

"Вони ввели санкції проти Росії — давайте подивимося, чи можемо ми укласти якісь гарні угоди з Росією, — сказав Трамп. — Я думаю, почнемо з того, що ядерна зброя має бути суттєво скорочена". "Людям слід домовлятися і робити те, що вони повинні робити, щоб чинити справедливо", — наголосив новообраний президент.

Раніше Трамп зауважив, що може скасувати антиросійські санкції, введені Обамою наприкінці грудня у відповідь на кібератаки, якщо Москва надасть сприяння в боротьбі з тероризмом та вирішенні інших завдань. Мовляв, для чого потрібні санкції, якщо робляться великі справи.

Нагадаємо, що американський лідер Барак Обама пообіцяв, що США не обмежаться публічно оголошеними санкціями і продовжать робити різні заходи проти Москви.

Нагадаємо, у Сенат США внесли законопроект про нові санкції проти РФ через кібератаки та ситуацію в Україні. Республіканці Джон Маккейн, Ліндсі Грем, Роберт Портман, а також демократи Бен Кардін і Боб Менендес внесли до Сенату США законопроект про додаткові санкції відносно РФ через російські кібератаки та ситуацію в Україні. Запропоновані санкції стосуються приватних осіб, енергетичного комплексу і банківсьої системи. 

Не чекаючи інавгурації Трампа, Обама в черговий раз подовжив санкції проти Росії

Не чекаючи інавгурації Трампа, Обама в черговий раз подовжив санкції проти Росії

Повʼязані теми:

Наступна публікація