Трамп пообіцяв розглянути питання про визнання Криму російським у разі обрання президентом США

Трамп пообіцяв розглянути питання про визнання Криму російським у разі обрання президентом США

Фото: Reuters

Кандидат у президенти США заявив про свою позицію щодо Криму та санкцій проти Росії.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв розглянути питання про визнання Криму частиною Росії і скасування санкцій проти Москви, якщо він буде обраний президентом.

Про це Трамп заявив на масштабній прес-конференції у середу, 27 липня, передає Politico.

"Ми розглянемо це", - сказав Трамп, коли його запитали про його позицію щодо Криму і Росії.

Видання нагадує, що Кримський півострів є частиною України протягом десятиліть, але президент Росії Володимир Путін анексував цю територію у березні 2014 року після перемоги Євромайдану у Києві. Сполучені Штати, як і Європейський Союзом, відмовилися визнати легітимною анексію Криму і ввели санкції щодо російських державних банків і корпорацій.

Раніше повідомлялося, що у старших радників Трампа і у самого кандидата були зв'язки з Росією. Росіяни стали однією з ключових груп покупців нерухомості, побудованої Трампом у США та інших країнах. У 2013 році під час поїздки в Росію Трамп знайшов для свого проекту у сфері нерухомості в Москві нового російського партнера. Окрім того, екс-радник колишнього президента Віктора Януковича Пол Манафорт, за даними джерел агентства Reuters, очолить виборчий штаб Дональда Трампа.

Дональда Трампа веде до президентського крісла політтехнолог Януковича

Дональда Трампа веде до президентського крісла політтехнолог Януковича

Повʼязані теми:

Наступна публікація