Трамп пояснив свої слова про те, що "Путін не піде в Україну"

Трамп пояснив свої слова про те, що "Путін не піде в Україну"

Фото: Reuters

Кандидат у президенти США натякає, що його неправильно зрозуміли.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пояснив свої слова із нещодавнього інтерв'ю про те, що президент Росії "Володимир Путін не піде в Україну".

"Коли я заявив в інтерв'ю, що "Путін не піде в Україну, запишіть це", я мав на увазі, що так буде, якщо я буду президентом", - написав кандидат у своєму Twitter.

"При всіх жорстких заявах Обами щодо Росії та України, Москва вже взяла Крим і продовжує тиснути. Ось, що я сказав!", - додав Трамп.

Нагадаємо, в інтерв'ю телеканалу ABC News Дональд Трамп, відповідаючи на запитання журналіста, чому не надавати летальне озброєння Києву гарна ідея, заявив: "Він (Путін) не піде в Україну, так? … Він не збирається йти в Україну, правильно?".

"Ну, він уже там, чи не так?", - зауважив журналіст.

"Добре, ну, він там в якомусь сенсі є, але я ще не там. У вас там є Обама. І, чесно кажучи, безлад у всьому світі стався саме при Обамі... І у цей час він (Путін –Ред.) займає Крим…", - сказав Трамп.

У тому ж інтерв'ю кандидат-республіканець підтвердив свій намір розглянути питання про визнання Криму частиною Росії.

"Я збираюся розглянути це питання. Але, ви знаєте, народ Криму, наскільки я чув, вважав за краще бути з Росією, аніж де вони були до цього. І ви повинні зважити на це, також", - сказав Трамп.

Цю заяву Дональд Трамп коментувати за допомогою Twitter не став.

Господар чи господиня у Білому домі: чим можуть закінчитись для України вибори президента в США

Господар чи господиня у Білому домі: чим можуть закінчитись для України вибори президента в США

Повʼязані теми:

Наступна публікація