Трамп продовжує лідирувати в 28 штатах на президентських виборах у США

Трамп продовжує лідирувати в 28 штатах на президентських виборах у США

Фото: Reuters

Ніхто з суперників вже не зможе скласти республіканцеві серйозну конкуренцію в Кентуккі, Індіані, Західній Вірджинії, Південній Кароліні, Арканзасі.

Республіканець Дональд Трамп фактично гарантував собі перемогу на президентських виборахв 28 штатах США. Такі оцінки підготували на основі екзит-полів і попередніх даних підрахунків голосів та представили ряд місцевих ЗМІ.

Зокрема, Трамп виборов собі перемогу у таких ключових штатах, як Флорида, Огайо та Північна Кароліна. Клінтон же, своєю чергою, завоювала виборців у Неваді, Вірджинії та Колорадо, а також Каліфорнії, передає Associated Press.

За останніми даними, Трамп найімовірніше виграє у штаті Пенсильванія. Наразі республіканець має 244 голосів проти 215 голосів за Клінтон.

Для перемоги кандидатові потрібно заручитися голосами 270 виборників. Кількість виборників у кожному штаті дорівнює кількості членів Палати представників і сенаторів.

Таким чином, колегія виборників складається з 538 осіб, включаючи трьох представників Федерального округу Колумбія.

Раніше повідомлялося, що республіканець Дональд Трамп лідирує за голосами виборників, завойованим на президентських виборах у США. За оцінкою профільного аналітичного ресурсу Real Clear Politics, у його скарбничці 169 голосів у колегії виборників, у демократа Гілларі Клінтон - 131 голос.

Фото: ТСН.ua

Українське питання стало одним з пунктів розлогої політичної програми Клінтон і Трампа

Українське питання стало одним з пунктів розлогої політичної програми Клінтон і Трампа

Повʼязані теми:

Наступна публікація