Трамп програв попередні вибори від Республіканської партії США

Трамп програв попередні вибори від Республіканської партії США

Трамп отримав - 24,4% / Фото: Reuters

Трампа обійшов сенатор Техасу Тед Круз.

Американський бізнесмен, який балотувався від Республіканської партії на вибори президента США, посів друге місце на попередніх виборах кандидатів від партій.

Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на The Guardian.

Трампа обійшов сенатор Техасу Тед Круз, який отримав 27,7% голосів. Трамп отримав - 24,4%. За попередніми підрахунками, від демократичної партії лідерство зайняла Гілларі Клінтон. Вона випереджає свого суперника всього на 0,3%.

Нагадаємо, що президентська кампанія в США почалася для Гілларі Клінтон зі скандалів.

Перш за все, скандал виник щодо фінансування кампанії Клінтон. Другий скандал - видали книгу, в якій працівники Білого дому згадують подробиці подій того часу, коли чоловік Гілларі, екс-президент США Білл Клінтон потрапив у пікантний скандал з Монікою Левінські і коли його подружню зраду обговорював весь світ.

Незважаючи на цей болісний витік інформації, Клінтон вперто рухається вперед у виборчому турі.

Нагадаємо, що нещодавно охорона вигнала мусульманку з заходу скандаліста Трампа.

Як відомо, 7 грудня Трамп закликав до "повної заборони всім мусульманам в'їжджати в США до тих пір, поки спецслужби не зрозуміють, що відбувається". На початку жовтня Трамп пообіцяв вислати з Сполучених Штатів всіх сирійських біженців у разі, якщо він стане президентом.

Він і раніше пов'язував терористичні прояви і віросповідання. Наприклад, у листопаді як відповідну міру на теракти в Парижі він запропонував "серйозно обміркувати" закриття мечетей в країні.

Його випади обурили громадськість - у Британії запропонували закрити в'їзд Трампу, Шотландський університет позбавив звання політика, а підтримав одіозного кандидата російський президент Володимир Путін.

Образливими написами на адресу Трампа розфарбували небо в каліфорнійському місті Пасадена

Образливими написами на адресу Трампа розфарбували небо в каліфорнійському місті Пасадена

Повʼязані теми:

Наступна публікація