Трамп розповів про майбутню зовнішню політику

Трамп розповів про майбутню зовнішню політику

Фото: Reuters

Зараз Трамп є фаворитом передвиборчої гонки серед республіканців.

Претендент на пост кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп окресив контури зовнішньої політики, яку він буде проводити в разі свого обрання.

Магнат пообіцяв "зчистити іржу з американської зовнішньої політики" і відновити військову міць США.

Торкнувшись відносин з Росією і Китаєм, Трамп зазначив, що між Вашингтоном, Москвою і Пекіном існують серйозні розбіжності, але їхні стосунки не повинні переростати у ворожі: необхідно співпрацювати на основі спільних інтересів. Він також заявив, що Китай економічно поступово обганяє США і це призводить до падіння американського престижу.

Зараз Трамп є фаворитом передвиборчої гонки серед республіканців.

Раніше Трамп порівняв іммігрантів з отруйними зміями. На одній із зустрічей з виборцями, він процитував пісню Ела Вілсона під назвою "Змія", в якій розповідається історія жінки, яка дає притулок пораненої змії, доглядає за нею, проте отримує смертельний укус.

Крім того, мільярдер виступив за заборону іноземним студентам відвідувати США по програмі Work and Travel. Політик пообіцяв скасувати відповідну візу J-1. Трамп заявив, що насамперед такі візи переслідують корпоративні інтереси для пошуку дешевої робочої сили. Мільярдер упевнений, що всіх студентів, які приїжджають в Америку можна замінити власними молодими фахівцями зі Сполучених Штатів.

Проти таких висловлювань скандального мільярдера, мусульманка влаштувала німий мітинг на одному з його заходів. Охорона вивела жінку із залу. Так само вигнали ще декількох супротивників одіозного кандидата.

Повʼязані теми:

Наступна публікація