Трамп вирішив, кого призначить главою апарату Білого дому і старшим радником

Трамп вирішив, кого призначить главою апарату Білого дому і старшим радником

Фото: Getty Images

Новообраний президент назвав кандидатів висококваліфікованими керівниками.

Переможець на виборах президента США Дональд Трамп призначить главою апарату Білого дому Райнса Прибаса, який зараз є керівником Національного комітету Республіканської партії.

Про це повідомляє Reuters.

Старшим радником Трампа та головним спеціалістом адміністрації по стратегічним питанням стане один з керівників передвиборного штабу Стівен Беннон, який раніше працював співробітником Breitbart News.

"Я дуже радий, що моя дуже успішна команда, як і раніше, зі мною разом - в управлінні нашою країною. Стів і Райнс — висококваліфіковані керівники, які добре працювали разом в нашій кампанії і привели нас до історичної перемоги. Тепер вони обидва будуть зі мною в Білому домі", — резюмував новообраний президент.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп здобув перемогу на виборах президента США. За його кандидатуру проголосувало 47,5% виборців. Виборці віддали достроково за республіканця 290 голосів. Демократка Гілларі Клінтон набрала 47,7% і 228 голоси вибірників. Клінтон визнала свою поразку на виборах.

Павло Клімкін розповів, куди приведе Україну перемога Трампа

Павло Клімкін розповів, куди приведе Україну перемога Трампа

Повʼязані теми:

Наступна публікація