Трамп звинуватив Маккейна і Грема у спробах розв'язати третю світову війну

Трамп звинуватив Маккейна і Грема у спробах розв'язати третю світову війну

Фото: Reuters

Мовляв, краще б сенатори зосередилися на боротьбі з міжнародним терористичним угрупуванням "Ісламська держава".

Президент США Дональда Трампа звинуватив двох сенаторов-республіканців Джона Маккейна і Ліндсі Грема у спробах розв'язати третю світову війну.

Про це він заявив у своєму мікроблозі в Twitter.

"Спільна заява колишніх кандидатів в президенти Джона Маккейна і Ліндсі Грема — оманлива, вони сумно непереконливі в питаннях імміграції", — написав Трамп.

За його словами, "замість того, щоб постійно намагатися почати третю світову війну" цим сенаторам слід зосередитися на боротьбі з міжнародним терористичним угрупуванням "Ісламська держава", звернути "увагу на нелегальну імміграцію і безпеку на кордонах".

Раніше Маккейн і Грем опублікували заяву, в якій розкритикували указ президента Трампа про посилювання імміграційної політики.

Додамо, що президент США Дональд Трамп заявив, що видача віз громадянам усіх країн відновиться, як тільки будуть прийняті заходи в політиці безпеки протягом 90 днів.

Нагадаємо, федеральний суддя частково заблокував указ президента США Дональда Трампа щодо тимчасових імміграційних обмежень, таким чином, наказавши представникам влади припинити депортацію біженців та інших мандрівників, які застрягли в аеропортах США.

Президент США Дональд Трамп у п'ятницю, 27 січня, підписав указ про посилення перевірок іммігрантів і обмеження прийому біженців з деяких країн, де мусульмани становлять більшість населення, мотивуючи це тим, що такі дії допоможуть захистити американців від терористичних атак.

В ООН висловили обурення з цього приводу і закликали адміністрацію Трампа скасувати указ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація