ТСН провідала квартири оголошеного в розшук Каськіва

ТСН провідала квартири оголошеного в розшук Каськіва

Одна з квартир Каськіва знаходиться навпроти АП

В одній із них живе його колишня теща, яка не додала позитивного іміджу політикові.

Рішенням суду екс-керівник Державної агенції з інвестицій та управління нацпроектами Владислав Каськів, який тривалий час переховується за кордоном, оголошений у розшук. На майно чиновника часів Віктора Януковича накладено арешт, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

У реєстрі майна є три квартири, в яких у різні часи був зареєстрований посадовець. Одна з них у хрущовці. Нині за адресою відчиняє літня жінка, яка називає себе колишньою тещею підозрюваного. Жодного доброго слова про Каськіва вона не говорить.

"Він колись був одружений на моїй доньці. То він отут жив трошки. Ну, жив він по нічних клубах", - каже вона.

На запитання про те, чи платить чоловік аліменти на свою дитину, старенька відповідає: "Ви чули, щоб Каськів комусь щось платив колись? Ми памперси не мали, за що купити, молоко не мали, за що купити".

Ще дві квартири, які Каськів у різні роки записував в декларації, знаходяться в самісінькому центрі Києва. Одна просто навпроти Адміністрації президента України. Але в обох ніхто не відчиняє.

Як повідомлялося, Каськів тривалий час ховається за кордоном. Наразі рішенням суду його оголосили в розшук, а на його майно наклали арешт. Також розслідується ще кілька епізодів на значно більші суми розкрадань державних коштів. Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков.

Нагадаємо, Владислав Каськів був лідером партії "Пора", яка брала участь у Помаранчевій революції. З 23 грудня 2010 по 15 березня 2014 він був головою Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України. Крім того, Каськів запам'ятався завдяки скандалу з лижним інструктором з Іспанії. У 2012 році Каськів, будучи головою Державного агентства з інвестицій та інновацій, підписав з іспанською компанією мільярдну угоду про співпрацю щодо реалізації національного проекту "LNG-термінал". Зокрема, компанія повинна була виступити інвестором реалізації проекту.

Кореспондент Мар'яна Бухан

Владислава Каськіва оголошено у розшук

Владислава Каськіва оголошено у розшук

Повʼязані теми:

Наступна публікація