Тука анонсував стратегію деокупації Криму і Донбасу

Тука анонсував стратегію деокупації Криму і Донбасу

Фото: Facebook/Луганська обласна військово-цивільна адміністрація

Про її тонкощі українці не дізнаються.

Кабінет міністрів України розгляне стратегію деокупації територій, котрі зараз зайняті ворогом. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і тимчасово переміщених осіб Георгій Тука.

За його словами, презентація документу може відбутися вже на найближчому засіданні уряду. "Сподіваюся, що в середу, якщо все буде йти за планом і не буде якихось надзвичайних подій, на Кабміні буде презентована ця стратегія", - сказав він.

Тука пояснив, що розгляд цих планів буде відбуватися в абсолютно закритому режимі. Документи залишаться секретними, а оприлюднена буде лише маленька витримка з них – так звана "дорожня карта". Її можуть показати суспільству лише після того, як відбудеться урядове схвалення всіх ініціатив.

Раніше у серпні Тука заявив, що Росія не готова до повномасштабної війни з Україною, але готова до провокацій. "До повномасштабних військових дій Росія не готова, і вистачає залишків здорового глузду цього не робити. Що стосується провокаційних дій, тактичних дій з метою захопити будь-який населений пункт - це я допускаю", - заявив заступник міністра.

Від декомунізації до деокупації

Від декомунізації до деокупації

Повʼязані теми:

Наступна публікація