Турчинов відповів спікеру Держдуми: Росія не витримає і чотирьох днів війни із Україною

Турчинов відповів спікеру Держдуми: Росія не витримає і чотирьох днів війни із Україною

Фото: УНІАН

Спікер РНБО припустив, що у РФ "серйозні проблеми". 

Секретар РНБО Олександр Турчинов відповів на гучну заяву спікера Державної думи Сергія Наришкіна про те, що війна між Україною та РФ тривала би максимум чотири дні.

Під час російсько-німецького семінару Наришкін поцікавився в одного із учасників, чи він вірить у заяви українських політиків про те, що Україна воює із РФ і додав, що такий конфлікт тривав би лічені дні.

"Якби з якихось причин Росія змушена була б вести військові дії, відбивати агресію країни, порівнянної за своїм потенціалом з Україною, то я сподіваюся, що всі розуміють, скільки б днів цей конфлікт тривав - два, три, максимум чотири дні. І всі розуміють, який результат був би цього конфлікту ", - цитує РИА "Новости" слова Наришкіна.

Також він підтвердив, що РФ наразі  "веде три війни", тобто тією чи іншою мірою бере участь в трьох озброєних конфліктах.

Турчинов, своєю чергою, гостро відповів на заяву російського політика. 

"Мабуть, у Росії дійсно серйозні проблеми, якщо навіть спікер Держдуми РФ Наришкін говорить, що вони не протримаються і чотирьох днів, воюючи з такою країною, як Україна", - йдеться у його публікації в Facebook. 

Як повідомлялося раніше, до цього Олександр Турчинов вже відповідав на заяву прем‘єр-міністра РФ Дмитра Медведєва щодо відсутності в України державності. Він назвав главу російського уряду "неадекватним мрійником"

Повʼязані теми:

Наступна публікація