Тягнибок порівняв "дурнуваті" СМС з останньою ковбасою в холодильнику

Тягнибок порівняв "дурнуваті" СМС з останньою ковбасою в холодильнику

Вночі опозиціонерів "розводили" фальшивими смсками / Фото: showbizspy.com

Лідер "Свободи" хоче, щоб СБУ зайнялася фальшивими СМС-повідомленнями.

Лідер фракції ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликає опозицію звернутися до СБУ з вимогою розслідувати факти отриманняи фальшивих СМС-повідомлення опозиційними депутатами.

Як передає УНІАН, про це він заявив на зборах опозиційних депутатів у парламенті. Тягнибок зазначив, що необхідно розібратися з ситуацією "з тими дурнуватими сьогодні СМС".

"Це не сміх, це не хі-хі, ха ха", - зазначив він. За його словами, як можна розцінити ситуацію, коли з номерів керівників секретаріату фракції "УДАР" і фракції "Свобода" народним депутатам надходять СМС-повідомлення про те, що зборів не буде.

Тягнибок зазначив, що опозиціонери повинні звернутися до СБУ з вимогою провести розслідування за даними фактами оскільки мова йде про втручання в "особисте життя депутатів" і перешкоджання їхній діяльності.

У той же час він висловив сумнів, що СБУ адекватно відреагує на вимогу опозиції. Тягнибок наголосив, що опозиція не може не діяти за таких обставин.

"Якщо сьогодні до нас залазять у мобільні телефони, то завтра вони будуть робити і вже роблять будь-якому громадянинові України. Якщо сьогодні вони грабують державний бюджет, якщо сьогодні вони крадуть золотовалютні запаси, то завтра вони зайдуть до хати кожного з нас, кожного українця і будуть красти не тільки гроші українців через житлово-комунальні послуги, через побори, через ті так звані їхні податки, але й залізуть в холодильник до кожного українця і заберуть останню ковбасу, і заберуть останній шмат хліба. Якщо ми будемо сидіти, мовчати і не реагувати, виходячи з цього, що робиться в державі ", - зазначив Тягнибок.

Він також підкреслив, що необхідно змусити парламентську більшість ввести в роботу систему "Рада" з сенсорною кнопкою для особистого голосування депутатів. За словами Тягнибока, якщо парламентська більшість не хоче працювати, то необхідно провести вибори.

Нагадаємо, сьогодні в прес-службі "Батьківщини" заявили, що телефонні хакери намагалися зірвати збори опозиційних депутатів. "Збори депутатів від опозиції намагалися зірвати невідомі особи, які вночі обдзвонили депутатів з повідомленням про те, що захід нібито скасовується", - наголошується в повідомленні. Деякі опозиційні депутати отримали СМС-повідомлення такого ж змісту з невідомого номера російською мовою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація