Тягнибок виграв суд проти Авакова у справі щодо кривавих безладів під Радою

Тягнибок виграв суд проти Авакова у справі щодо кривавих безладів під Радою

Тягнибок виграв суд проти Авакова / Фото: УНІАН

Тепер МВС має спростувати інформацію.

Лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок виграв суд проти глави МВС Арсена Авакова стосовно буремних подій 31 серпня під Верховною Радою.

Про це йдеться в рішенні суду від 9 лютого, копію якого оприлюднила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар ВО "Свобода" Христина Равлюк.

Згідно з документом, позов Тягнибока суд задовольнив частково: фразу Авакова з брифінгу "Тягнибок привів бандитів, які вбивали й калічили наших солдатів" визнано недостовірною та такою, що принижує честь і гідність.

 

Олег Тягнибок виграв суд у Авакова! Чекаємо такого ж швидкого виконання рішення суду від МВС - прес-конференції та спростування брехливої інформації від Авакова як і 31 серпня 2015 року))

Опубліковано Христею Равлюк 8 лютого 2016 р.

Таким чином, МВС зобов'язане протягом місяця після набрання рішенням чинності скликати брифінг і спростувати цю інформацію.

Нагадаємо, що 31 серпня під Верховною Радою активісти протестували проти ухвалення в першому читанні змін до Конституції в частині децентралізації. У силовиків жбурляли камінням, димовими шашки, а також бойову гранату, внаслідок чого троє бійців Нацгвардії померли, ще 140 постраждали. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація