Тягнибок заявив, що на імперський синдром хворі 90% росіян

Тягнибок заявив, що на імперський синдром хворі 90% росіян

Тягнибок: треба готуватися до "дев'ятого валу" нападу "русского мира" / Фото: УНІАН

Політик звважає, що в більшості росіян "менталітет орди".

Вся Росія хвора на імперський синдром, 90% її населення відверто підтримує авторитарний устрій і імперський курс Кремля, заявив глава ВО "Свобода" Олег Тягнибок, коментуючи результати виборів у Росії

"Ясно, що така внутрішня хвороба неминуче вилізе назовні - небезпечними геополітичними нападами. Тому Україні слід готуватися до "дев'ятого валу" нападу "русского мира". Однак є і хороша новина: імперії з таким діагнозом довго не живуть", - заявив Тягнибок.

Він вважає, що вибори продемонстрували те, що " від Москви" до самих до окраїн" вся ця країна - таки хвора імперським синдромом".

"Мова йде не тільки про 64% ​​підтримки авторитарного імперіаліста Путіна - головного архітектора "єдиного євразійського простору". Найближчий "опонент" - комуніст Зюганов, який отримав понад 17% голосів, - такий же імперський реваншист, ідейний послідовник тоталітаризму, хіба що в стилі "радянського ретро". А ще додайте результат дебошира-шовініста Жириновського - понад 6% росіян, видно, марять разом з ним мити чоботи в Індійському океані ". Разом - це чи не 90% (!) Відвертої підтримки авторитарного ладу і імперського курсу Москви", - сказав лідер "Свободи".

За словами Тягнибока, якщо навіть зробити поправку на явні масові фальсифікації, ясно, що тотальна більшість росіян хочуть одного й того ж." Царя-батечка "і" збирача "земель. Менталітет орди, одним словом", - зазначив він.

Повʼязані теми:

Наступна публікація