У 2015 році на Яценюка чекає відставка, на Кабмін - скандали, а реформи почнуться тільки восени. Прогноз астрологів

У 2015 році на Яценюка чекає відставка, на Кабмін - скандали, а реформи почнуться тільки восени. Прогноз астрологів

Фото: Униан

Зірки пророкують Україні зволікання з проведенням реформ.

Незважаючи на успіх України на міжнародній арені та допомогу світової спільноти, економічна ситуація в країні погіршується, рівень життя падає, а про реформи ведуться тільки одні розмови.

Астрологи розповіли ТСН.ua, до чого варто готуватися українцям у наступному році та чи зможе Кабмін Арсенія Яценюка втілити заплановані зміни в життя.

Фото: ТСН.ua
Астролог Людмила Халанська:

- У 2015 році не варто чекати прориву. Це рік триваючої боротьби. Найбільш важкий період завершиться із закінченням зими. Навесні почнуться реформи, зміни, а літо буде дуже насичено подіями. Однак у цей період успіх буде супроводжувати тільки в тому випадку, якщо будуть дотримуватися законів і не з'явиться бажання уникнути, обійти.

Але якісний прорив для України настане у 2017-2018 роках. Це буде ідеальний час для реформ, ось тоді вони запрацюють, бо зараз ще буде багато труднощів і перешкод. А тоді буде ефект і результат.

Єдине, що у нас багато наших особистих опорів. Саме влітку 2015 року вони будуть дуже сильно діяти. І всі ці опори, бажання не підкорятися, піти своїм шляхом, піти кудись в сторону - не принесуть успіху. Українцям треба зібратися, консолідуватися, бути єдиними. Єдність важлива у 2015 році як ніколи.

Фото: ТСН.ua
Астролог Ганна Цуркан:

- У прем'єра Арсенія Яценюка буде складна ситуація. Йому виповнюється 40 років, що є перевіркою на міцність Ураном, який зараз стоїть в опозиції до натального Урану. І він [Уран] буде перевіряти, які у Яценюка напрацювалися оригінальні ідеї щодо управління країною, як він відпрацював попередню перевірку, яку робив Сатурн, чи є у нього вже достатня сила для управління країною.

Вороги Яценюка будуть вставляти йому палиці в колеса. Є такий аспект, називається Сокира, яка б'є його по натальному Місяцю. Сокира - це фігура на небі, схожа на меч. І десь на 13 січня у Яценюка вимальовується цікава картинка: вороги можуть навіть спробувати загнати цей клинок йому в спину. Але якщо Яценюк дозрів до високого рівня людини і, якщо дійсно готовий проводити еволюційні зміни та реформи, то він навіть може сам стати караючою силою, взявши цей меч у руки, і перемогти своїх ворогів.

Астролог Влад Росс:

- Прем'єра Арсенія Яценюка точно чекає відставка. Максимум він протягне до дня свого народження 22 травня, або до осені. У нього включається дуже поганий річний гороскоп в день його народження. Він народився під знаком Близнюки і його головна планета на рік - нещасливий Сатурн, який виб'є з-під нього крісло у будь-якому випадку. Тим більше, що голосування за його кандидатуру сталося у найгірше час, який тільки можна було придумати (27 листопада о 14:59), а це говорить про те, що його прем'єрство приречене і не протягне більше 8-9 місяців.

Помиляються ті, хто розраховує на те, що Кабмін Яценюка запрацює. Почнуться суперечки, дуже багато буде викинуто негативу, будуть дуже великі викриття корупції, аж до того, що відбудуться заміни багатьох впливових міністрів. Єдине, що іноземці в корупції не будуть замішані. Таким чином, це дуже правильний і розумний хід президента нашої країни [найняти іноземців на роботу в Кабмін, - ред.]. Всі кажуть: "Навіщо варягів наймаємо?" Але це дуже правильний хід Порошенко.

Після Яценюка все одно буде Гройсман [на даний момент спікер Верховної Ради Володимир Гройсман]. І як би його там не ховали, скільки б не приїжджав американський віце-президент Байден і не казав, що вони бачать Яценюка на посту прем'єра, все одно буде Гройсман, тому що зірки до нього більш прихильні. Це людина Водолій - новий формат. Водолій завжди може все перевлаштувати. Водолій завжди може бути справжнім реформістом, а не як Близнюки. Гройсман-Водолій - він молодий реформатор, який не був у складі Комуністичної партії. Може, максимум був якимось піонером, комсомольцем. Він не був ще в цій структурі. Наприклад, Вінницю він дійсно змінив.

Нагадаємо, що раніше експерти дали прогноз для економіки України на 2015 рік та розповіли, коли життя українців може поліпшитися.

Повʼязані теми:

Наступна публікація