У Білому домі заявили, що не втручатимуться у розслідування ФБР щодо листування Клінтон

У Білому домі заявили, що не втручатимуться у розслідування ФБР щодо листування Клінтон

Фото: Reuters

Обама не вважає, що глава ФБР прагне "навмисно вплинути на результат" президентських виборів.

Речник Білого дому Джош Ернест заявив, що адміністрація займатиме нейтральну позицію з приводу заяви директора ФБР Джеймса Комі про поновлення розслідування щодо користування Гілларі Клінтон приватного поштового серверу на посаді державного секретаря США.

Про це пише Укрінформ.

За його словами, президент Обама не вважає, що глава ФБР прагне "навмисно вплинути на результат" президентських виборів попри претензії з боку Гілларі Клінтон та лідера демократів в сенаті Гарі Ріда з цього приводу.

Білий дім не втручається у справи правоохоронних органів, і дотримуватиметься цього принципу надалі.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що Держдепартамент США відновив розгляд з приводу використання Клінтон особистого сервера для ведення службового листування по електронній пошті в період її керівництва відомством.

Скандал у зв'язку з електронною перепискою Клінтон розгорівся в березні 2015 року. З'ясувалося, що вона в порушення встановлених вимог вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти, коли обіймала посаду держсекретаря. Сама Клінтон раніше заявляла, що вона навмисно не відправляла і не отримувала засекречені повідомлення зі своєї особистої електронної адреси.

ФБР отримало доступ до нових електронних листів у справі Гілларі Клінтон

ФБР отримало доступ до нових електронних листів у справі Гілларі Клінтон

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація