У БПП заявили, що із фракцією не узгоджували кандидатуру Гройсмана

У БПП заявили, що із фракцією не узгоджували кандидатуру Гройсмана

Фото: Reuters

Найєм та Лещенко повідомили, що висування кандидатів на посади не проходили загальних обговорень.

Народний депутат від БПП Мустафа Найєм заявив, що жодна з названих кандидатур на посади прем'єр-міністра чи спікера не узгоджувались на засіданні фракції. Таку заяву нардеп опублікував у своєму мікроблозі.

"Якщо коротко про висування: жодне з них - ні Гройсман, ні Яресько на прем'єра, ні Парубій на пост спікера фракцією БПП не обговорювалися", - написав Найєм.

Підтримав колегу нардеп БПП Сергій Лещенко, який заявляє, що дізнався про висування з соцмереж.

Як стало відомо після засідання очільників фракцій коаліції, БПП підтримає кондидатуру спікера ВР Волдимира Гройсмана на посаду прем'єра. Вже у п'ятницю, 25 березня, голова ВР виступить із програмою.

Нагадаємо, останні тижні йдуть активні переговори щодо нового поділу влади і призначення на ключові посади. Сильно хитається крісло під прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

16 лютого парламент не зміг відправити у відставку Кабмін на чолі з Арсенієм Яценюком. "За" проголосували 194 народні обранці. Після цього низка депутатів парламенту поскаржилися, що система "Рада" не спрацювала правильно під час голосування.

Міністр фінансів Наталя Яресько також висунула свою кандидатуру на посаду глави Кабміну. Вона заявила, що має намір зібрати уряд технократів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація