У центрі Києва невідомі побили "діамантового" прокурора Корнійця

У центрі Києва невідомі побили "діамантового" прокурора Корнійця

Фото: УНІАН

Він викликав на місце пригоди поліцію та "швидку допомогу".

Сьогодні, 13 травня, у центрі Києва невідомі побили "діамантового" прокурора Олександра Корнійця, який обвинувачується у хабарництві.

Як пише УНІАН, про це повідомив один із його адвокатів Віктор Петруненко.

Крім того, за словами самого Корнійця, у нього була зустріч на Майдані Незалежності у ресторані "Крим". Після завершення зустрічі його на виході наздогнали четверо невідомих чоловіків та побили, наносячи удари в голову та спину.

Він викликав на місце пригоди поліцію та "швидку допомогу".

Нагадаємо, 5 липня 2015 р. СБУ провела обшук в головному слідчому управлінні ГПУ. У результаті був затриманий перший заступник начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимир Шапакін та заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць.

Пізніше, одіозний екс-заступник прокурора Київської області, фігурант справи "діамантових прокурорів", Олександр Корнієць заявив, що кримінальна справа проти нього є замовною. Про це він заявив під час засідання Голосіївського районного суду. Окрім того, Корнієць вважає, що "замовлення" надійшло безпосередньо до тодішніх заступників генпрокурора Давіда Сакварелідзе та Віталія Каська. Наразі Корнієць вийшов із СІЗО під заставу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація