У "Держдумі" РФ вирішили не формувати робочу групу з аналізу українських законів

У "Держдумі" РФ вирішили не формувати робочу групу з аналізу українських законів

Фото: Getty Images

Раніше особливій критиці групи піддавалися українські пропозиції про декомунізацію.

Спікер "Держдуми" РФ сьомого скликання В'ячеслав Володін відмовився знову формувати робочу групу з правового аналізу законодавчих процедур і правових актів, які ухвалені в Україні.

Про це пише РБК.

Робоча група була створена спікером нижньої палати Сергієм Наришкіним в березні 2014 року. Вона займалася підготовкою експертних висновків, які потім відправлялися Венеціанської комісії, щоб донести до них інформацію "про легітимність рішень Верховної Ради України".

Востаннє робоча група збиралася влітку.

Особливій критиці групи піддавалися українські пропозиції про декомунізацію.

Нагадаємо, Верховна Рада України прийняла постанову про звернення до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей міжнародних організацій щодо проведення виборів до "Держдуми" РФ на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим.

Вибори в Держдуму РФ відбулися 18 вересня. За результатами виборів у "Держдуму" потрапили ті ж чотири партії, що були і раніше. Пропрезидентська партія "Єдина Росія" набрала 37,7% , далі йде "КПРФ Геннадія Зюганова - 13,93 і "ЛДПР Володимира Жириновського - 13,11, долає 5% прохідний бар'єр "Справедлива Росія" Сергія Миронова - 6,55%.

20 вересня, під час засідання Верховної Ради народні депутати підтримали постанову про невизнання легітимності виборів у "Держдуму" Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація