У Донецьку побилися близько 400 сепаратистів та учасників мітингу "За єдину Україну"

У Донецьку побилися близько 400 сепаратистів та учасників мітингу "За єдину Україну"

Сьогоднішня бійка в Донецьку / Фото: vk.com/clock_work_store

Масову бійку спровокували проросійські активісти.

Сьогодні ввечері в Донецьку відбулася масова бійка між проросійськими активістами та учасниками мітингу "За єдину Україну". Бійку спровокували сепаратисти.

Соборність держави вийшли підтримати близько 5-7 тисяч донеччан, а сепаратистів було дві тисячі.

Коли люди почали розходитися, почалася масова бійка. Ультрас футбольного клубу "Шахтар" захищали і прикривали відхід учасників мітингу "За єдину Україну", повідомляють "Новини Донбасу".

Проросійські учасники, які підійшли з боку Донецької облдержадміністрації біля фонтану на площі Леніна, спочатку не давали пройти учасникам мітингу за соборність, а потім почали бійку. У бійці брали участь близько 400 осіб.

Учасників антисепаратистського антивоєнного мітингу відловлювали по одному проросійські активісти, пшикали їм в очі балончиками, били, обпльовували.

Близько восьмої вечора сотня проросійських активістів оточила автозак, почали його розхитувати та штовхати, внаслідок чого автозак вдарив машину ДАІ.

Щоб ультрас, які захищали мирних донеччан, не переслідували проросійські активісти, котрі налаштовані на бійки й провокації, міліція розвозить ультрас в автозаках з площі Леніна по місту.

Пізніше почалася друга бійка біля будівлі колишнього Міністерства вугілля.

Нагадаємо, сьогодні мітинги на підтримку соборності України відбулися в більшості обласних центрів східної України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація