У Генштабі повідомили, хто керуватиме Силами спеціальних операцій

У Генштабі повідомили, хто керуватиме Силами спеціальних операцій

Луньов призначений командувачем Сил спеціальних операцій / Фото: Міноборони України

Атестаційна комісія розглядала три кандидатури на посаду командувача.

Генерал-майор Ігор Луньов призначений командувачем Сил спеціальних операцій.

Про це повідомив очільник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко в інтерв'ю Військовому телебаченню України, повідомляється на сторінці Генштабу в Facebook.

За словами Муженка, атестаційна комісія розглядала три кандидатури на посаду командувача ССО, а вже на вищій атестаційній комісії залишилося два кандидати: генерал-майор Ігор Луньов і полковник Сергій Кривонос.

"Атестаційна комісія визначила основним кандидатом генерал-майора Луньова, який вже призначений наказом міністра оборони на цю посаду", - повідомив керівник Генштабу.

За його словами командування ССО вже призначено, але "залишається багато роботи в плані здатності цим командуванням для управління цими військовими частинами".

Муженко додав, що основним завданням на наступний рік є створення центру підготовки Сил спеціальних операцій.

Розлогий коментар Начальника Генштабу ЗСУ щодо Сил спеціальних операцій:- створення Командування ССО;- призначення ген...

Posted by Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine on Tuesday, January 5, 2016

Нагадаємо, 30 грудня президент України Петро Порошенко призначив новим командувачем Нацгвардії України генерал-лейтенанта Збройних сил України Юрія Аллерова.  Порошенко підкреслив, що знає нового очільника гвардійців як справжнього воїна, який гідно проявив себе у найважчі періоди проведення АТО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація