У ГПУ запевняють, що оголосили підозру Каську

У ГПУ запевняють, що оголосили підозру Каську

Фото: УНІАН

Підозра стосується справи щодо шахрайства з нерухомістю.

Сьогодні, 11 квітня, прокурор ГПУ Владислав Куценко підтвердив інформацію, що екс-заступнику генерального прокурора Віталію Каську вночі на вулиці вручили та оголосили підозру у вчиненні злочину.

Як повідомляє "5 канал", за словами Куценка, підозра стосується справи щодо шахрайства з нерухомістю.

Перед врученням підозри зловмисники замастили автівку Каська невідомою речовиною, щоб він не міг її відкрити та поїхати, саме у цей час й з'явилися співробітники Генпрокуратури. Підозру ж зачитували звичайні слідчі.

Зазначимо, що за словами адвоката Євгена Грушковця, підозру Каську не оголосили. "Невідомі особи хотіли вручити йому якийсь документ", - сказав він в ефірі телеканалу "112 Україна"

Генеральна прокуратура наклала арешт на трикімнатну квартиру колишнього заступника генерального прокурора Віктора Шокіна Віталія Каська у Києві, про це свідчить ухвала Печерського райсуду столиці від 22 березня. Слідство наполягає на версії, що Касько незаконно заволодів квартирою, надавши неправдиву інформацію про відсутність постійного житла в столиці. Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом передачі у власність заступнику службових квартир в Києві. Однак Касько відмовився свідчити у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, що Віталій Касько повідомив під час брифінгу щодо розслідування справи так званих "діамантових прокурорів", що йде у відставку через корупцію та тиск.

Повʼязані теми:

Наступна публікація