У Києві затримали скандального луганського сепаратиста Клінчаєва

У Києві затримали скандального луганського сепаратиста Клінчаєва

Клінчаєва затримали в Києві. / Фото: Прес-служба ВО Свобода

Він намагався в центрі столиці провести мітинг за федералізацію України.

Сьогодні в Києві біля станції метра "Льва Толстого" свободівці затримали депутата Луганської облради сепаратиста Арсена Клінчаєва.

Серед тих, хто затримував, – народний депутат України Едуард Леонов, голова Кримської "Свободи" Олександр Болтян та активісти батальйону "Крим", йдеться в повідомленні на сайті "Свободи".

"На виході з метро в центрі Києва, на вулиці Великій Васильківській, ми помітили в натовпі Клінчаєва. Він проводив сепаратистський мітинг, кричав, що Україну треба федералізувати. Після цього ми його затримали, викликали міліцію", - розповів Леонов.

За даними свободівців, зараз скандальний луганський сепаратист знаходиться у Шевченківському райвідділі міліції.

Нагадаємо, Арсен Клінчаєв – депутат Луганської облради, очільник Луганської організації "Молода гвардія", які займалася захопленням місцевої ОДА. Раніше був затриманий співробітниками СБУ 10 березня в Луганську.

Пізніше Клінчаєва було доставлено до Києва і поміщено в СІЗО, однак суд змінив йому запобіжний захід на домашній арешт. Останнім часом він вільно розгулював Києвом і, навіть, був помічений під час відпочинку на Дніпрі - він засмагав на одному з пляжів і смажив шашлики.

Повʼязані теми:

Наступна публікація