У Кремлі відхрестилися від контактів між Путіним і Трампом

У Кремлі відхрестилися від контактів між Путіним і Трампом

Фото: Reuters

Пєсков відмовився коментувати висловлювання Трампа про те, що потенційні спроби США відібрати у Росії Крим можуть призвести до Третьої світової війни.

Російський президент Володимир Путін ніколи не розмовляв з кандидатом у президенти США від республіканців Дональдом Трампом.

Про це заявив офіційний представник Кремля Дмитро Пєсков, - пише NBC.

При цьому Пєсков відмовився коментувати висловлювання Трампа про те, що потенційні спроби США відібрати у Росії Крим можуть призвести до Третьої світової війни.

У той же час представник Кремля додав, що використання російської теми входить в звичку в учасників президентської гонки в США.

Раніше, за даними ЗМІ, Трамп заявив, що він брав участь у телезйомках разом з російським президентом. Проте пізніше кандидат на головний державний пост США визнав, що мова йшла про різні інтерв'ю.

Нагадаємо, що раніше кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пояснив свої слова з недавнього інтерв'ю про те, що президент Росії "Володимир Путін не піде в Україну".

"Коли я заявив в інтерв'ю, що "Путін не піде в Україну, запишіть це", я мав на увазі, що так буде, якщо я буду президентом", - написав кандидат у своєму Twitter.

"При всіх жорстких заяви Обами щодо Росії та України, Москва вже взяла Крим і продовжує тиснути. Ось, що я сказав!", - додав Трамп.

Російський Крим і жодних санкцій: пропутінські заяви Трампа шокували експертів

Російський Крим і жодних санкцій: пропутінські заяви Трампа шокували експертів

Повʼязані теми:

Наступна публікація