У Львові залили кров'ю магазин Roshen і повісили опудало Порошенка

Обурені націоналісти вимагали припинення політичних репресій в Україні.

У Львові активісти правих організацій вийшли на акцію підтримки політичних в'язнів. Під час неї вони облили "кров'ю" магазин Roshen та повісили опудало, що символізувало президента, пише ZAXID.NET.

Для перфомансу активісти використали свинячу кров і манекен, який вдягнули в костюм, а замість голови приклеїли шоколадку.

За словами учасників, власником крамниці є головнокомандувач, до якого патріоти мають претензії.

"Сепаратистів відпускають. Ахметов платить гроші – і їх відпускають. Негідники, які крадуть гроші, не садяться в тюрму – садять у тюрму патріотів. Ми проти того і хочемо показати, що реакція буде реальною. Якщо силові служби садять не сепаратистів і злодіїв, а патріотів, це означає, що він керує цим процесом. Людина, яка має в своїй власності фабрику в Росії, яка не закривається і не експропріюється – це означає, що з цією людиною є певні домовленості", - заявив боєць батальйону ОУН Антон Петрівський.

У грудні минулого року в Харкові в приміщенні магазину Roshen, розташованому в ТРЦ "Дафі", прогримів вибух. Патрульні поліцейські виставили оточення. В результаті події ніхто не постраждав. Як розповіли очевидці, на розташованій неподалік торговельного закладу автозаправці незадовго до події вони бачили чоловіка в жовтій куртці з написом "Україна".

Повʼязані теми:

Наступна публікація