У ПАРЄ закликали провести зустріч Порошенка і Путіна без посередників

У ПАРЄ закликали провести зустріч Порошенка і Путіна без посередників

Путін та Порошено мають поговорити без посередників, вважають у ПАРЄ / Фото: Reuters

Політики мають обговорити обмін полоненими.

Делегати Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) закликали генерального секретаря Ради Європи Ягланда Турбьорна організувати прямі переговори між президентами України та Росії.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомила сестра полоненої льотчиці та нардепа Надії Савченко Віра.

Під зверненням до Ягланда Турбьорна підписалися 20 делегатів.

"Підписана Декларація, що надає Генсеку РЄ, Янгланду Турбьорну, мандат на роботу для забезпечення діалогу між президентами України та РФ, без посередників, що до обміну військовополоненими, та Надії Савченко", - йдеться у повідомленні.

 

Результат нашої з Cosmopoltan Project Foundation роботи по звільненю Наії Савченко: Підписана Деклараця, що надає ГенСек...

Опубликовано Vira Savchenko 26 января 2016 г.

Як повідомлялося раніше,  глава ПАРЄ Педро Аграмунт під час своєї першої промови звинуватив РФ у підтримці сепаратистів в Україні

Екс-глава ПАРЄ Анн Брассер, своєю чергою,  заявляла, що Росія не зможе взяти участь у роботі Парламентської асамблеї Ради Європи до кінця 2016 року.

18 січня Сергій Наришкін підтвердив, що делегація Росії ухвалила рішення не брати участь у січневій сесії ПАРЄ. Також російська делегація не заплатила за членство в Раді Європи. Заступник голови комітету з економічної політики Ради федерації РФ Сергій Калашников заявив, що Росія не збирається платити, поки не повернеться в ПАРЄ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація