У пошті Клінтон знайшли секретні дані - Fox News

У пошті Клінтон знайшли секретні дані - Fox News

Основні претензії до Клінтон — уразливість приватного сервера для хакерів / Фото: Reuters

Клінтон користувалася незахищеною особистою поштою для робочого листування.

Електронна пошта Гіларі Клінтон на незахищеному домашньому сервері містила особливо секретну інформацію уряду США.

Про це повідомляє Fox News.

Телеканал отримав доступ до документів, автором яких є генеральний інспектор розвідувального співтовариства США Чарльз Маккалах. У документах йдеться про результати останнього розслідування спецслужб, які знайшли "кілька десятків" електронних листів у пошті Клінтон. Рівень класифікації цих листів - "таємно" і "цілком таємно", зазначається в посланні інспектора, який вже поінформував Конгрес про цю "знахідку".

Раніше стало відомо, що Клінтон користувалася незахищеною особистою поштою для робочого листування. У зв'язку з цим почалося розслідування, оскільки в листуванні могла виявитися секретна інформація. Незабаром з'ясувалося, що в листах дійсно містилися секретні дані.

Основні претензії до Клінтон — уразливість приватного сервера для хакерів і можливість видалення небажаної листування в порушення правил держслужби.

Зараз в президентській кампанії від Демократичної партії бере участь дружина колишнього американського президента Білла Клінтона і колишній держсекретар США Гіларі Клінтон. Американські президентські вибори відбудуться 8 листопада 2016 року. Гіларі Клінтон називають одним з найпопулярніших претендентів на найвищу посаду.

Нагадаємо, що президентська кампанія у США розпочалася для Гілларі Клінтон зі скандалів.

Перш за все, скандал виник щодо фінансування кампанії Клінтон. Другий скандал – видали книгу, в якій працівники Білого дому згадують подробиці подій того часу, коли чоловік Гілларі тодішній президент США Білл Клінтон потрапив у пікантний скандал із Монікою Левінскі і коли його подружню зраду обговорював увесь світ.

Попри цей болісний витік інформації, Клінтон вперто рухається вперед у виборчому турі. Її команда - одна з найкращих в історії американських президентських перегонів ХХІ століття. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація