У скільки Україні обійшлася дружна "Сім'я" Януковича. Тест

У скільки Україні обійшлася дружна "Сім'я" Януковича. Тест

Фото: ТСН.ua

Чи повернула Україна вкрадене Януковичем і Ко? Чи може, навпаки, винна їм?

У четвер, 17 березня, народні депутати під час засідання Верховної Ради планують розглянути доопрацьований законопроект про конфіскацію "грошей Януковича". Ці кошти (близько 1,5 мільярда доларів - ред.) вже враховані в держбюджеті, вони повинні піти на оборонну галузь і на соціальні виплати.

15 березня Верховна Рада здійснила кілька невдалих спроб прийняти закони про конфіскацію грошей попередньої влади. Мова йшла про законопроект 4057 про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу (щодо особливостей звернення в дохід держави грошових коштів, цінностей та доходів від них до ухвалення вироку суду), а також про 3196 щодо невідворотності покарання осіб, які вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини.

З дня втечі Януковича до Росії минуло вже понад два роки. Відтоді на рахунках президента-втікача і його посіпак були заарештовані мільярди гривень. Чи повернула їх собі Україна? Чи може, навпаки, винна гроші оточенню Януковича? Спробуйте вгадати, у скільки Україні обійшлася дружня "Сім'я".

.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація