У справі про "чорну бухгалтерію" регіоналів допитають близько 100 осіб

У справі про "чорну бухгалтерію" регіоналів допитають близько 100 осіб

Фото: УНІАН

Назар Холодницький запевнив, що справу обов'язково буде передано до суду.

Національне антикорупційне бюро України допитає близько ста осіб у справі про "чорну бухгалтерію" Партії регіонів.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми будемо визначатися, кого зараз допитувати. Думаю, що це буде близько ста прізвищ точно, різних людей", - розповів Холодницький.

За його словами, "чорна бухгалтерія" регіоналів показує, що "всі - від ультраправих до ультралівих - всі брали гроші", і серед них ті, хто і зараз "сидять далі у Верховній Раді".

Назар Холодницький зазначив, що він є процесуальним керівником у цій справі, він особисто допитував колишнього першого заступника голови СБУ Віктора Трепака, який передав документи в НАБУ.

Він запевнив, що справа обов'язково буде розслідувана і передана до суду. "Я зроблю все для того, щоб ця справа дійшла до суду", - заявив Холодницький.

Раніше ЗМІ оприлюднили частину так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів - "амбарну книгу витрат Партії регіонів". У документі можна побачити кому, скільки та за які саме послуги платила партія у 2012 році. 

Своєю чергою, очільник Закарпатської області Геннадій Москаль заявляє, що списки отримувачів грошей із "чорної каси" Партії регіонів були викрадені під час підпалу центрального офісу Партії регіонів на вул. Липській у Києві 18 лютого 2014 року. Підпал був інспірований Службою безпеки України, стверджує він.

Звідки регіонали брали шалені гроші на функціонування партії

Звідки регіонали брали шалені гроші на функціонування партії

Повʼязані теми:

Наступна публікація