У США відбудеться фінальний раунд дебатів Клінтон і Трампа. Дивіться онлайн

У США відбудеться фінальний раунд дебатів Клінтон і Трампа. Дивіться онлайн

Фото: Reuters

Вибори президента США відбудуться 8 листопада.

Підсумковий раунд дебатів кандидатів у президенти США Гілларі Клінтон і Дональда Трампа відбудеться в ніч проти 20 жовтня в Лас-Вегасі.

Про це пише "Гордон".

Перші телевізійні дебати кандидатів у президенти США пройшли 27 вересня в Університеті Хофстра в штаті Нью-Йорк. За даними інтерактивного опитування CNN, Клінтон в першому раунді дебатів підтримали 62% телеглядачів, Трампа – 27%.

Клінтон перемогла і на других дебатах, але Трамп перевершив очікування і скоротив розрив за підтримки глядачів.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада. Станом на 15 жовтня, згідно з даними опитування Reuters/Ipsos, Клінтон готові були підтримати 44% опитаних, Трампа – 37%.

Нагадаємо, що потім підтримка представника демократів на виборах президента Сша - Гілларі Клінтон - зросла до 48 відсотків. Очевидно, на думку виборців вплинув скандал, який розгорнувся через слова Дональда Трампа про ставлення до жінок.

При цьому рейтинг скандального представника республіканців становить 41,9%.

Розрив між кандидатами збільшився, а найбільші втрати рейтинг Трампа зазнав серед жінок у віці 45 років і більше.

Раніше газета The Washington Post опублікувала запис вульгарної бесіди Трампа з шоуменом Біллі Бушем. Під час неї телеведучий сміється з розповідей Трампа про його намагання переспати з телеведучою NBC. Згодом кілька жінок заявили про сексуальні домагання з боку Трампа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація