У Великодню ніч Порошенко разом із дружиною молилися за Україну

Вони відвідали кілька храмів.

Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною у Великодню ніч відвідали кілька християнських храмів Києва та взяли участь у святкових богослужіннях.

У Володимирському кафедральному соборі президентське подружжя разом із Патріархом Київським і всієї Руси-України, настоятелем Української православної церкви Київського патріархату Філаретом та вірянами пройшли хресною ходою навколо храму. Після цього вони взяли участь у Великодньому богослужінні, яке провів настоятель УПЦ-КП.

Петро та Марина Порошенки також завітали на святкову службу до церкви Св.Миколая Чудотворця, що на Аскольдовій могилі. Глава держави разом із дружиною відвідали також Свято-Успенську Києво-Печерську Лавру, де приєдналися до Великоднього богослужіння. У Трапезній церкві святкову службу відправив предстоятель Української православної церкви митрополит Онуфрій.

У всіх київських християнських святинях Петро Порошенко разом із дружиною вітали вірян зі святом Великодня та Воскресінням Христовим.

Нагадаємо, що раніше президент Петро Порошенко разом із дружиною привітав українців із Великоднем.

У своєму відеозверненні глава держави згадав, що Ісус перед розп'яттям "лише здавався слабким проти гонителів, але насправді він був сильним вірою і непереможним духом".

Повʼязані теми:

Наступна публікація