У військового прокурора Кулика арештували два авто, три квартири й рахунки

У військового прокурора Кулика арештували два авто, три квартири й рахунки

Костянтин Кулик / Фото: УНІАН

Крім того, під арешт потрапили земельна ділянка і одне нежитлове приміщення.

Солом'янський суд арештував два автомобілі, три квартири і кілька банківських рахунків у справі щодо військового прокурора АТО Костянтина Кулика.

Про це свідчить ухвала з Єдиного реєстру судових рішень, повідомляє Українська правда.

Арешт накладено на автомобілі Tоyota land Cruiser 200, 2014 року випуску, Тoyota land Cruiser 100, 2003 року випуску і два паркомісця.

Також арештовано 3 квартири, земельну ділянку і одне нежитлове приміщення.

Крім того, накладено арешти на рахунки Кулика у банку "Райффайзен банк Аваль" і "Фінексбанку".

Солом’янський суд відсторонив Костянтина Кулика від посади на 2 місяці

Солом’янський суд відсторонив Костянтина Кулика від посади на 2 місяці

Як відомо, військовий прокурор сил АТО Костянтин Кулик звинувачується у незаконному збагаченн. Зокрема, встановлено, що він придбав квартири в центрі Києва, які зареєстрував на свою цивільну дружину й матір, й паркомісця. Ці активи не відображені у декларації чиновника. Крім того, прокурор сил АТО не вказав у декларації за 2013 рік авто TOYOTA LAND CRUISER 100, яким він почав користуватися у 2010 році на підставі довіреності, виданої Володимиром Жиліним – батьком одного з лідерів терористичної організації "Оплот" Євгена Жиліна.

4 липня Солом'янський районний суд Києва обрав військовому прокурору Костянтину Кулику запобіжний західСуд відпустив Кулика під особисте зобов'язання – йому не можна виїжджати за межі Києва і він має з'являтися до слідчого за першим викликом. Запобіжний захід триватиме до 4 вересня. При цьому сторона звинувачення просила для прокурора цілодобовий домашній арешт.l

Повʼязані теми:

Наступна публікація