У Яценюка закликали підтримувати волю народів РФ до незалежності після вибуху в Чечні

У Яценюка закликали підтримувати волю народів РФ до незалежності після вибуху в Чечні

Геращенко розповів про своє бачення теракту у Чечні

Геращенко радить надати притулок російським опозиціонерам. 

Заступник глави МВС та нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко прокоментував вчорашні вибухи у Грозному в Чечні та заявив про те, що українська влада має підтримувати прагнення російських народів до незалежності.

Геращенко згадав про вчорашні бойові дії у центрі Грозного і заявив про те, що Україна має всіма силами має сприяти бажанню російських народів звільнитися від тиранії та надавати притулок опозиціонерам з РФ.

"Україні треба всіляко підтримувати прагнення народів Росії до незалежності від тиранії. Як мінімум без зволікань надавати політичний притулок лідерам російської опозиції, що поки доводиться робити в ручному режимі", - написав Геращенко у соціальній мережі Facebook.

 
публикация Антона Геращенко.

Також він заявив про те, що "російські карателі" у Грозному могли бути вбиті зі зброї, яку російський президент Володимир Путін та глава Чечні Рамзан Кадров поставляють на Донбас і ймовірність такого сценарію дуже велика.

Як повідомлялося раніше,  через кривавий вибух у Грозному є жертви серед мирних жителів. У столиці Чечні було виявлено тіло загиблого мирного жителя внаслідок нічних запеклих боїв.

Повʼязані теми:

Наступна публікація